Sezona 3, Emisija 21

05

20. Februar 2016. godine od 00.05h do 04.00h na Radio Beograd 1

Obećano – ispunjeno. Emisija sa dve lokacije.

Lokacija 1 – Radio Beograd.

Skockani

Lokacija 2 – klub Fest (Zemun).

EL Kachon

Tema emisije: FLL program u Srbiji. Roboti u srpskim školama. Kako promeniti koncept obrazovanja uz pomoć tri slova – FLL? Kako u obrazovanje uvesti timski rad, učenje iz grešaka i razmišljanje van okvira i granica?  Možemo li koristeći  iskustva iz Slovenije unaprediti i poboljšati ovaj sjajan koncept? O ovom konceptu i takmičenju pričaće:

Alen Piljak – koordinator projekta FLL u Lego Klubu „Skockani“, IT profesionalac koji se trudi da robote uvede u sve škole u Srbiji

Alen Piljak

Aljoša Šip – stručni vođa programa FLL SLO, cofounder Zavoda Super Glavce – oficijalnog FIRST LEGO League partnera iz Ljubljane

Aljoša Šip

Rastko Đorđević – trinaestogodišnjak, učesnik FLL takmičenja, autor 15 samostalnih projekata iz oblasti informatike, najmlađi gost emisije “Druga Strana Računara”

Rastko Djordjevic 1

S.O.B. (Siege of Belgrade) je multinacionalni sastav profesionalnih muzičara koje je spojila zajednićka ljubav prema muzici u leto 2015 godine. Većina članova benda je srpskog ili mađarskog porekla, sa muzičkim iskustvima u varijetetu žanrova, od roka, preko repa, do operske muzike.Ovaj neobični spoj rezultira u nesvakidašnjem zvuku, koji se kreće od potpuno glatkog, preko garažnog, do čiste elektronske muzike. Sa nama u studiju biće:

Ivan Nedeljković – inženjer audio i video tehnologija, DJ i muzički producent

Ivan Nedeljkovic

Nikola Nemešević – diplomirani umetnik, operski pevac i pijanista

Nikola Nemesevic 1

Direktno iz Festa – DSR@FEST:

Nebojša Maksimović – bend WITCH 1

Witch 1

Dejan Sondža – bend EL KACHON

El Kachon 1

Autori i voditelji: Vladan Nenadić i Predrag Jovanović

One thought on “Sezona 3, Emisija 21

Ostavite odgovor