Promocija Gitarijade na Beogradskom manifestu

Gitarijada, koja će se ove godine održati od 29. jula do 1. Avgusta u Zaječaru,  nastavlja da Vas obaveštava o svojim aktivnostima.

Moto

Od 22. do 24. maja, na Kalemegdanskoj tvrđavi, Beogradski Manifest i JP Beogradska tvrđava organizuju prvi veliki festival manifestacija “Beogradski manifest” na kome će i Gitarijada imati još jednu veliku promociju, u okviru koje, na štandu ove najdugovečnije rok manifestacije, možete saznati sve o ovogodišnjem programu, uslovima konkursa za učešće demo bendova na 49. Gitarijadi, ali i upoznati se sa njenim istorijatom.

Tokom tri festivalska dana Beogradskog manifesta na bini “Kultur Šok”, Ustanova Gitarijada će prirediti i tri koncerta. U petak 22. maja, od 17 sati, nastupiće pobednici 48. Gitarijade po glasu publike, “Meda Vuk i Sandokan” iz Petrovca na Mlavi. Narednog dana, u subotu, na istom mestu sa početkom u 20 časova, nastupiće “Orthodox Celts”, sastav, koji uspešno spaja tradicionalnu irsku muziku sa elementima popa i roka, dok će poslednjeg dana festivala nastupiti i pobednici 46. Gitarijade, po odluci stručnog žirija “Bas i Stega”, čiji je nastup zakazan za 17 časova i 30 minuta.

BG manifest

Festival Beogradski manifest se održava  na lokaciji Gornjeg i Donjeg grada Kalemegdanske tvrđave u srcu Beograda. Procena je, da će festival za tri dana posetiti više od 100.000 ljudi.

Već smo objavili da je produžen rok za prijavljivanje demo bendova na konkurs za učešće na 49. Gitarijadi u Zaječaru do 31. maja u ponoć. Sve informacije o konkursu mogu se pronaći ovde: www.gitarijada.org/konkurs. Za sve informacije, vezane za  49. Gitarijadu, obratite se PR službi Ustanove Gitarijada.

Saša Stojčić

PR Gitarijade

Ostavite odgovor