KONCERT DŽONIJA RANKOVIĆA I „THE CHURLIANS“ U BOŽIDARCU SA ROK LEGENDAMA KAO SPECIJALNIM GOSTIMA

U moru koncerata koji će se u Beogradu održati u prednovogodišnjem periodu, jedan se svakako izdvaja kao ozbiljna preporuka ljubiteljima pravog roka.

Najmlađi rok gitarista, autor i frontmen na prostorima Evrope Nikola Džoni Ranković održaće sa svojim bendom „The Churlians“ 23.decembra u „Božidarcu“od 20 čas., prvi veliki samostalni autorski koncert u Beogradu.

Uz poseban osvrt na kvalitet audio i video produkcije i set listu kojom će predstaviti svoj autorski opus, Džoni i momci iz „The Churlians“ će na bini imati i specijalne goste – aktivnu reprezentaciju rok legendi koju će činiti: Žika Jelić (Yu grupa) na lapstilu, Dragoljub Crnčević Crnke (Point blank) na gitari, Vicko Milatović (Riblja čorba) na bubnju, Saša Lokner (Bajaga i Instruktori) na klavijaturama, Dragan Jovanović Krle (Generacija 5) na gitari i Zoran Radomirović Švaba (Električni orgazam) na basu. Ideja da publika dobije i kvalitet više ostvarena je kroz izložbu rok fotografija Wood RS-a, a još jedan benefit biće prodaja druge knjige iz čuvenog serijala „R’N’ROLL u kandžama interneta“ autora Branimira Loknera i Predraga Jovanovića po promotivnoj ceni, u kojoj je Džoni Ranković najmlađi sagovornik.

Džoni je u glavnom gradu već nastupao (Taš, Rolerijada na Trgu…) ali ovo će biti prvi samostalni veliki autorski rok koncert što je takođe presedan u rok svetu u kome se veoma često traže i nalaze izgovori. Najmlađi autorski rok bend na čelu sa neumornim Džonijem ne priznaje povlačenje, izgovore i opravdanja. Vredno su vežbali, radili i na novim pesmama i sa velikim uzbuđenjem vas pozivaju da dođete u Božidarac 23.decembra u 20 časova.

Karte se mogu kupiti u Felix Shopu (TC Sremska) ili putem mejla info@johnnyrankovic.com  kao i u „Božidarcu“ na dan koncerta po ceni od 400 dinara.

Ostavite odgovor